Er du en utfordrer? Bli med på det norske snuseventyret

Den Norske Snusfabrikken AS er Norges første og eneste produsent av helhvit snus, og startet opp produksjon og salg i juni 2022. Vår ambisjon er å utfordre det svenske snusmonopolet. Og vi er godt i gang. Vi er stolte av våre norske tradisjoner, har NOR som varemerke og leverer populære produkter som Falketind, Folgefonna, Galdhøpiggen, Hardanger, Preikestolen, Solastranda, Saltstraumen og Jomfruland. Smaken av Norge har umiddelbart blitt en suksess.

Vi har på kort tid blitt en sterk utfordrer til de etablerte, internasjonale aktørene. Våre salgskanaler er i dag netthandelsaktører i Norge, grensehandelsbutikker i Sverige og taxfree, men vi har store ambisjoner om å øke distribusjonen til kjeder og butikker i Norge, Skandinavia og Europa. I det norske markedet selger vi hvit snus med tobakk, mens for eksport selger vi «nicotine pouches» uten tobakk. Hvit snus vokser kraftig i alle markeder, og vi har klare ambisjoner om å ta del i denne veksten.

For å styrke vårt kommersielle team, søker vi nå etter en Key Account Manager.

Om stillingen:

Vår nye Key Account Manager vil ha som viktigste oppgave å etablere og utvikle nye kundeforhold. Du vil jobbe tett med daglig leder, og sammen vil dere utgjøre det kommersielle teamet i selskapet. Arbeidsoppgaver vil også inkludere markedsaktiviteter, kontakt med designbyrå, være bidragsyter i utvikling av nye produkter, delta i videreutviklingen av vår forretningsplan samt andre kommersielle oppgaver som løpende dukker opp og må løses.

Egenskaper vi ser etter:

Du er en relasjonsbygger som er god på salg/key account-rollen og som evner å skape tillit hos våre kunder. Du har god forretningsforståelse, er en kremmersjel og har god kommersiell teft. Du liker å jobbe i team, men er samtidig selvstendig og har dokumentert gjennomføringskraft.
Du evner å prioritere i en hektisk hverdag og trives med å jobbe med varierte oppgaver. Du har en positiv og offensiv innstilling, tenker kreativt og er løsningsorientert.

Kvalifikasjoner vi mener du bør ha:

Høyere utdannelse, minimum bachelor
+/- 3 års arbeidserfaring
Erfaring fra FMCG er en fordel
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
Gode digitale ferdigheter

Vi tilbyr:

En spennende utfordrerrolle i et nystartet selskap i vekst. En mulighet til å få vist fram ditt fulle potensial og bli en fremtidig nøkkelansatt med alle de
mulighetene det gir. Selskapet har nye produksjons– og kontorlokaler i Våler i Østfold, men det legges opp til høy grad av fleksibilitet. En attraktiv bonusordning som speiler selskapets utvikling i årene fremover.

Arbeidsgiver: Den Norske Snusfabrikken AS
Stillingstittel: Key Account Manager
Søknadsfrist: 10. november
Ansettelsesform: Fast
Kontaktperson: Øyvind Simonsen / Daglig Leder
Mobil: 91 18 32 55
Oyvind.simonsen@norsnus.no
www.norsnus.no